AlgemeenBeit EmoenahIsraelOverigen

De Britten stalen 70% van het aan Israël toegezegde land!

Door Ari Fuld. Vertaling en bewerking: Brabosh. Artikel in nagedachtenis van de schrijver, Ari Fuld, die een jaar geleden in een Israëlisch winkelcentrum werd doodgestoken door een Palestijnse terrorist. 29 september 2019.

Jewish national homeDit is het soort informatie dat de meeste mensen gewoon niet weten en degenen die dat wel doen, zijn te oneerlijk om het te bespreken.

Het is belangrijk dat u dit leest en vervolgens deelt. Het is tijd om het verhaal te herroepen omwille van de waarheid!

Jordanië is een staat die werd opgericht in 1946 (twee jaar vóór Israël). Het gebied stond bekend als Trans-Jordanië (de andere kant van de rivier de Jordaan) en maakte voor 70% deel uit van het Britse Mandaat voor Palestina. De Hasjemitische clan kwam uit Mekka en bezette het gebied van Trans-Jordanië.

Hoewel het gebied van Trans-Jordanië door Sir Balfour al in 1917 aan de Joden was beloofd als onderdeel van het Joodse vaderland, heeft niemand iets gezegd over de illegale bezetting door de Hasjemitische clan.

De uit Saoedi-Arabië afkomstige Hasjemieten hebben geen enkele historische, nationale of religieuze banden met het land dat ze momenteel bezetten. In 1946 accepteerde de Volkenbond de illegale bezetting door de Hasjemieten en erkende een nieuwe staat genaamd Jordanië, die op 70% van wat door het Britse Mandaat voor Palestina werd verklaard.

Israël werd lid van de Verenigde Naties in mei 1949, terwijl Jordanië pas op 14 december 1955 in de VN werd erkend! In november 1947 keurde de VN resolutie 181 goed, die ook wel het Verdelingsplan (ook bekend als de tweestatenoplossing) wordt genoemd. Eén Joods land en één Arabisch land in het toenmalige Britse Mandaat Palestina.

Als een Jood die al 70% van het land Israël is beroofd, vind ik de naam ‘verdelingsplan’ al beledigend. Mijn inheemse land was al verdeeld en er was al een Arabisch land op 77% van wat Brits Palestina was.

Dus de VN hebben de resolutie aangenomen dat de resterende 30% van het land dat niet van het Joodse volk is geroofd, weer wordt opgedeeld en wordt aangeboden aan de Arabische Liga.
Er was geen excuus voor de VN om een ​​dergelijke resolutie te maken en toch accepteerden de Joden destijds de resolutie omdat we hongerden naar leven.

De Arabieren weigerden de tweestatenoplossing (en zullen dat daarna nog tientallen keren herhalen) omdat ze geen enkele Joodse aanwezigheid of uitspraak in het Land van Israël zouden accepteren.
Als reactie op het Verdelingsplan vielen ze de kersverse Joodse staat aan met als doel het te vernietigen en de Joden de zee in te duwen. Met Gods hulp en vele zeer dappere Joodse soldaten won Israël de oorlog.

De kaart na 1948 was een puinhoop voor het Joodse volk. Jordanië bezette Jeruzalem, Judea en Samaria en hield de Joden weg uit alle gebieden. Ze bouwden een muur in Jeruzalem en elke Jood die probeerde de Oude Stad te bereiken, zou doodgeschoten worden. Talloze synagogen werden vernietigd door de Jordaniërs en de Joodse begraafplaatsen op de Olijfberg werden ontheiligd.

De beruchte ‘groene lijn’ dateert niet van 1967! Het is de wapenstilstandslijn van april 1948.

Toen de Arabieren beseften dat ze faalden in hun poging om het Joodse volk te vernietigen, stopten ze met vechten. De kleur van de lijn die met een stift over een kaart getrokken tot daar waar de Arabieren hun poging om ons te vernietigen stopten was … GROEN!

Jordanië regeerde over Judea en Samaria, Egypte regeerde over Gaza en Syrië regeerde over de Golanhoogvlakte. Voor degenen die het belang van de bovenstaande zin niet begrijpen, betekent dit dat al het gebied dat de Arabieren ‘bezet’ noemen, tussen 1948 en 1967 onder Arabische controle stonden! Was er vrede?

Het waren Jordanië, Egypte en Syrië die de vluchtelingenkampen bouwden en hun eigen Arabische broeders en zusters erin stopten om een ​​vluchtelingenprobleem te creëren om Israël te bashen.
Als het creëren van een nieuwe staat met de naam Palestina het doel was en alle Arabische landen zijn voorstander van een dergelijke staat, waarom hebben Jordanië, Egypte en Syrië de ‘Palestijnse’ Arabieren niet geholpen om in die 19 jaar (1948-1967) een eigen staat te stichten?

Israël bevrijdde Jeruzalem, Judea, Samaria, Gaza en de Golan van de bezetting door de Arabische staten en het heeft niets te maken met een Arabisch volk dat zichzelf (sinds 1964) Palestijnen noemt. Wij hebben nooit een Arabische plaats die Palestina heette bezet, er was nooit een Arabische plaats genaamd Palestina dat bezet zou kunnen worden.

U zult waarschijnlijk zeggen dat dit genoeg is om de anti-Israëlische propaganda volledig te vernietigen, maar het wordt veel beter (of erger). Vandaag wordt Jordanië geregeerd door een koning. Meer dan 75% van de bevolking van Jordanië zijn Arabieren die zichzelf ‘Palestijnen’ noemen!

Dus waarom heeft de meerderheid van de ‘Palestijnen’ het niet overgenomen? Omdat Jordanië hen geen volledige rechten geeft! In feite heeft Jordanië de grootste ‘Palestijnse’ vluchtelingenkampen!

Waar is de VN? Waar is UNRWA? Waar zijn de actiegroepen? Waar zijn alle linksen die geven om mensenrechten?

Samengevat: Jordanië bezit 77% van het Britse Palestina en heeft een meerderheid van meer dan 75% van de Arabieren die zichzelf ‘Palestijnen’ noemen. Waarom zijn niet de Arabieren, die zo een Palestijnse staat willen creëren, niet vechten voor meer dan 77% van het land waar ze een 75% meerderheid zijn? Waarom vechten ze over een kleine strook van 23% waar ze de minderheid zijn?

Het antwoord is simpel. Dit is nooit een strijd geweest om een ​​nieuwe staat te stichten, Palestina genaamd, het is een strijd om dat ene ISRAËL te vernietigen.

Kunnen we nu gaan strijden voor de waarheid en stoppen met het geven van valse diplomatie die gebaseerd is op leugens?