AlgemeenBinnenlandOverigen

Wie stierf er werkelijk in Auschwitz?

 

 

Wat stierf er echt in Auschwitz? Hier volgt een interessant gezichtspunt. Het volgende is een kopie van een artikel geschreven door de Spaanse schrijver Sebastian Vilar Rodriguez en gepubliceerd in een Spaanse krant. Er is niet veel fantasie voor nodig om de boodschap te extrapoleren naar de rest van Europa – en mogelijk naar de rest van de wereld.

* Ik liep door de straten van Barcelona en ontdekte plotseling een verschrikkelijke waarheid – Europa stierf in Auschwitz. . .
We hebben zes miljoen joden vermoord en vervangen door 20 miljoen moslims. In Auschwitz verbrandden we een groep mensen die cultuur, gedachte, creativiteit en talent vertegenwoordigden. We hebben het uitverkoren volk vernietigd, echt uitverkozen, omdat ze geweldige en prachtige mensen voortbrachten die grote bijdragen aan de wereld leverden, en dus de wereld veranderden.

* De bijdrage van het Joodse volk van vandaag wordt gevoeld op alle gebieden van het leven: wetenschap, kunst, internationale handel en vooral als het geweten van de wereld. Kijk naar het naambord van donoren in een concertgebouw, kunstmuseum, theater, kunstgalerij, wetenschapscentrum, enz. Je zult heel veel Joodse achternamen zien. Dit zijn de mensen die verbrand zijn. Van de 6.000.000 die stierven, hoeveel zouden er opgegroeid zijn als begaafde muzikanten, artsen, artiesten, filantropen, enz?

* En onder het mom van tolerantie, en omdat we onszelf wilden bewijzen dat we waren genezen van de ziekten van racisme en onverdraagzaamheid, opende Europa onze poorten voor 20 miljoen moslims, die ons domheid en onwetendheid, religieus extremisme en gebrek aan tolerantie brachten, misdaad en armoede, vanwege de onwil om te werken en hun families met trots te ondersteunen.

* Ze hebben onze treinen opgeblazen en onze prachtige steden veranderd in derde wereld plaatsen, verdronken in vuil en misdaad. Opgesloten in de appartementen ontvangen ze gratis geld van de overheid, ze plannen de moord en vernietiging van hun naïeve gastheren.

* En daarom hebben we in onze ellende cultuur vervangen door fanatieke haat, creatieve vaardigheden voor destructieve vaardigheden, intelligentie voor achterlijkheid en bijgeloof. We hebben het streven naar vrede van de Joden in Europa en hun talent ingeruild voor een betere toekomst voor hun kinderen, hun vastbesloten vastklampen aan het leven omdat het leven heilig is, voor degenen die de dood nastreven, voor mensen die verteerd worden door het verlangen naar de dood voor zichzelf en anderen, voor onze kinderen en die van hen. Wat een vreselijke fout is gemaakt door ellendig Europa.

* Onlangs heeft het VK gedebatteerd over het al dan niet verwijderen van de Holocaust uit zijn leerplan omdat het de moslimbevolking ‘beledigt’ die beweert dat het nooit is gebeurd. Het is nog niet verwijderd. Dit is echter een beangstigend teken van de angst die de wereld aangrijpt en hoe gemakkelijk elk land eraan toegeeft.

* Het is nu ongeveer vijfenzeventig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog in Europa. Dit bericht wordt verzonden als een herdenkingsketen, ter nagedachtenis aan de zes miljoen joden, twintig miljoen Russen, tien miljoen christenen en negentienhonderd katholieke priesters die werden ‘vermoord, verkracht, verbrand, uitgehongerd, geslagen, ermee geëxperimenteerd en vernederd. Nu, meer dan ooit, onder andere Iran, die beweert dat de Holocaust ‘een mythe’ is, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de wereld ‘nooit vergeet’.

* Dit bericht is bedoeld om 400 miljoen mensen te bereiken. Wees een schakel in de herdenkingsketen en help deze over de hele wereld te verspreiden.

* Hoeveel jaar zal het duren voordat de aanval op het World Trade Center ‘nooit gebeurt’ is omdat het een moslim in de Verenigde Staten beledigt? Als ons joods-christelijke erfgoed beledigend is voor moslims, moeten ze zich inpakken en verhuizen naar Iran, Irak of een ander moslimland.

* Verwijder dit bericht niet; Het duurt slechts een minuut om dit door te geven.
* We moeten Amerika, Engeland, Australië en Europa wakker maken voordat het te laat is.

* “Als u geen interesse toont in de zaken van uw regering, dan bent u gedoemd te leven onder de heerschappij van dwazen.