Israelreizen

Voor een filmpje over Israel, klik  hier

Met de meeste aangeboden reizen trekt u door Israël en bezoekt u plaatsen die voor de Eeuwige van groot belang zijn. Ze waren dat toen Hij daar in Zijn land op al die plaatsen bijzondere dingen liet gebeuren. En ze zijn het nog steeds omdat Hij, ook nu nog, hierdoor spreekt.

Maar als u Zijn Stem nog beter wil verstaan door echt goed te kijken en te luisteren en vooral ervoor kiezen het te willen horen is het belangrijk het volk en land van binnen uit te leren kennen. Hij heeft dit land en Zijn volk Israël niet voor niets uitgekozen om Hem te dienen.

Vanaf het eerste begin tot op de dag van vandaag gebruikt Hij hen om ons te laten zien wie Hij is. De Eeuwige gaat U helpen Uw oor te luister te leggen en naar Zijn fluisterende stem te horen als U de stap zet om met ons mee te gaan. We organiseren geen reis langs alle christelijke toeristische trekpleisters maar gaan op pad om land en volk te ontmoeten. We maken kennis met gewone mensen die echter juist daardoor bijzondere mensen zijn. We maken kennis met stukjes natuur waardoor we de stem van de Eeuwige “horen”, want zoals Zijn woord zegt spreken ook de stenen en bomen over Hem. We bezoeken organisaties die iets van precies die naastenliefde laten zien die de Eeuwige bedoeld en waardoor de Liefde van de Eeuwige zichtbaar wordt.

Als de Eeuwige Abraham oproept om te gaan naar het land dat Hij hem tonen zal, staat er in het Hebreeuws de woorden “lech Lecha”. In het Nederlands vertaald betekend dit: maak jezelf bereid en ga! Met andere woorden: luister naar mij en ga.

U bent van harte uitgenodigd naar de stem van de Eeuwige te luisteren en te horen of hij ook tegen U zegt die eerste kleine stap te zetten, of dat Hij misschien wel tegen U zegt: lech Lecha!

Onze visie is het om u een deel te laten worden van het zoutend zout en het lichtend licht dat Israël geacht wordt te zijn voor de Naam van de Eeuwige. Daarom reizen we met groepjes, die zich melden bij ons, en de wens te kennen geven als groep (max. 10 pers.) Israël op een zeer persoonlijke manier te mogen leren kennen. Daarom passen we elke reis aan de behoeften van de deelnemers aan. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op via de contactpagina.

 

Mocht u op eigen gelegenheid naar Israël willen reizen en een centraal geleden logeeradres zoeken kunnen wij u van harte de “Dutch Farm” in Sde Tzvi aanbevelen. Hier kunt u meer info vinden.