We gaan door met Israël te bemoedigen en bomen planten op 25 maart!

Door de hulp van haShem en Zijn Hand kregen we in januari de mogelijkheid niet 100 maar 200 bomen te planten dus werd het plan gewijzigd.
Op 5 januari hebben we 100 bomen geplant in Susya en op 8 januari hebben we 100 bomen geplant in Adora. Daarmee zijn de 2000 bomen van het initiële plan gerealiseerd.

Oorspronkelijk begonnen we met het planten van bomen met het idee om de familie Goldin te ondersteunen in hun verlangen hun zoon Hadar Goldin en diens collega Oron Shaul thuis te brengen. Toen we die 1000 bomen daarvoor geplant hadden zijn we doorgegaan met het de gedachte te laten zien dat Judea en Samaria voor eeuwig het Land van haShem is dat aan het volk Israël is gegeven om het te bewonen en te verzorgen. Het was ons op dat moment niet bekend hoe actueel het in de toekomst zou worden. Nu we de 2000 bomen geplant hebben is ons duidelijk dat we nooit kunnen stoppen!

Met de “Am Israël Chai International Jerusalem Ring” willen we nu met en namens alle donateurs een veel breder statement maken met de oproep:
“AM ISRAËL CHAI” en “BRING THEM HOME!” en uiteraard een bemoediging voor heel ISRAËL.

Het geluid moet klinken en “vaste grond” krijgen dat Am Israël Chai!
En hoe kunnen we dat beter proclameren dan door olijfbomen te planten in het hartland Judea en Samaria?
Het gaat namelijk niet alleen om Israël maar om ERETZ ISRAËL, Het Land van haShem!

Daarom gaan we door!
Op Yom Sheni (Maandag) 25 maart 2024 gaan we 100 bomen planten in Einot Kadem nabij Jericho bij de familie van Naama Atidya. En zo snel mogelijk daarna elders in Judea of Samaria.
Ieder die op die dag in Israël verblijft is van harte uitgenodigd aan dit evenement, dat om 11.00 uur begint, deel te nemen en steun te laten zien aan voornoemd statement.

We doen daarom vanwege jullie gulle ondersteuning, tot nu toe, toch nog een keer een beroep op iedereen om deze plantingen in de toekomst samen met ons te realiseren zodat Israël gezegend wordt.

Verbindt daarmee ook Uw naam onlosmakelijk aan Israël en de belofte van haShem door een boom te planten.

HaShem zegt: “Wie U zegenen zal ik zegenen”;

DE ACTIE EN WAT U KUNT DOEN:

  • Draag ter ondersteuning € 30 * (of een veelvoud daarvan voor het aantal bomen dat u wilt planten) over naar rekeningnummer: NL 74 RABO 0115973184 van Beit Emoenah met de melding ‘Am Israël Chai’ en gebruik het om zo een ​​of meer olijfbomen te planten in Eretz Israel.
  • Promoot deze actie op een zo breed mogelijke manier bij familie, vrienden, kennissen en gelovigen in HaShem.

Doe mee en laat zien dat we geloven wat HaShem zegt:
“Am Israël Chai”